Saturday, 19 October 2013

FRUITS COCKTAIL


Assalammualaikum....rasanya belum terlambat lagi saya nak ucapkan selamat hari raya aidiladha buat semua pengujung blog saya.....tak boleh nak sembang byk...janji update blog....

update resepi simple dulu.....fruits cocktail....saya dulu tak suka minuman ni...terjebak lepas minum maksu saya kat kg buat masa raya puasa hari tu....kelmarin buat air ni sebab dah panas makan terlebih daging korban...kekeke

o.k..resepinya...

FRUITS COCKTAIL

resepi: quinnie@qasehququinnie.blogspot.com

Bahan:

1 tin buah laici
sedikit nata dicoco
1 tin buah campur
1 tin susu cair
ais batu secukupnya

Cara:

campur semua bahan didalam mangkuk dan kacau rata. sedia dihidang dan diminum...:)



6 comments:

tun_telani said...

kak q!!!!!!!!!!!!! welcome backkk!!! ^^ skrg mmg panasss sgt, sedap dpt minum fruit cocktail nih..

quinnie said...

ayoyoyo....adik tun...rindu kat dia jugak ler...kikiki...alahai...online kejap je ni.....huhuhu....

Cheq Sue said...

terscroll bloglist... ternampak... terbaca... *wink* *wink*

quinnie said...

hai sueeee...duk cameron lagi ye...hihihi...rindu nye kat semua kengkawan....

memmetlenggeng said...

Lama Quinnie tak blogging ni

quinnie said...

ha..a met....tq sudi singgah....update kejap je ni ...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...