Wednesday, 31 August 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri..:)



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR DAN BATIN....buat semua pengunjung blog saya nih serta teman2 blog...sorry la tak dek stok gambar lain...duk kumpul gambar oppa jek..last2 kad raya pun muka oppa...hehehehhe...harap dimaafkan ek....kepada teman2 yg balik kg tu moga selamat sampai kedestinasi masing2 dan seronok beraya bersama keluarga tersayang....:)

ni entry melekat..utk resepi2 terbaru gi kat bawah ek....
terima kasih kepada semua yg sudi gantung kad raya saya ni ye..:)

16 comments:

Cheq Sue said...

perghhh...cer sebut sikit selamat hari raya lam bahasa korea

Nurul said...

Salam Kak Q...
Nurul cam x sempat jer nak update blog dah...lepas raya je lah... ni pun singgah kat bbrp blog jer... nurul thn ni raya cni dulu... ptg raya pertama baru balik Langkap...
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri...Maaf zahir batin...

pena rozie said...

Selamat Hari Raye...

~K Ham~ said...

selamat hari raya utk q sekeluarga...maaf zahir batin dari kak ham....terima kasih q selalu singgah di blog akak....muahhhhh..:)


q..kak ham mintak izin c&p resepi biskut raya kat dlm blog q ni tau....terima kasih q...

Amie said...

selamat hari raya Quinnie, maaf zahir batin... teruskan masak2 ye walaupun menjelang raya...

quinnie said...

sue..dlm bahasa korea tak tau nak sebut la..kalau dak mesti dah letak dah...kakakka

nurul balik langkap ye..kita raya kat ipoh je....sama la kita ye..mohon maaf kalau ada terkasar bahasa..:)

rozi...selamat hari raya jugak

kakham...sila2 lah ambik resepi tu...nak kasi yg dah siap pun duk jauh sgt..hehehhe

kakamie...memang lagi bz bila hari raya..macam2 benda nak dimasak..hehehhe

Wattie said...

Assalamualaikum.....
Selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin buat Quinnie sekeluarga, miss u dear

quinnie said...

waalaikumsalam....sebok ambik tempahan biskut ye kak...rajin nye ambik tempahan...saya memang tak larat kalau nak buat sengsorang...hehhehe

Deliah's Deli said...

selamat hari raya :)

quinnie said...

selamat hari raya jugak tuk dell..

Anna Qawina said...

Selamat Hari Raya Q..maaf zahir batin..
meh gantung kad raya..

quinnie said...

itu ah..kita pun nak gantung esok..hari ni letih na...macam2 dimasak..kkekekke

Deliah's Deli said...

opppss..x sempat nak ckp ni smlm:

wow,kad raya tu paling special mmg tak jumpa kat mana2!! :) masak apa raya ni? kuih raya dah banyk tu,bak mai sini skit. :)))

maaf zahir batin min.

AZLITA AZIZ said...

SELAMAT HARI RAYA
Maaf Zahir dan Batin

Dari
Azlita
Masam Manis

quinnie said...

kahkahkah..dell itu la..special edition kat raya nih..ekkekeke

kakita terima kasih berkunjung kat sini..terharu lak rasa...:)

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

Kak Q..selamat hari raya aidilfitri utk akak sekeluarga...makan ketupat,lemang & rendang ingat saya jugak tau =0).
muaah!sayang akak =0).
ok,,saya angkut kad raya akak bwk balik rumah belog saya =0).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...