Wednesday, 18 July 2012

SALAM RAMADHAN GIVEAWAY- sweet lizahanum

 

Assalammualaikum...selamat malam semua...ni ada lagi satu G.A terbaru..saya terpandang G.A ni kat blog cheq sue..terima kasih ye cheq sue..sebab bagi tau...hehehe

syarat2 penyertaan pun mudah saje....hanya perlu jadi fillower blog kak liza dan buat entry utk G.A ni.....jadi kepada yg berminat marilah join sama...tarikh tutup penyertaan sehingga 31/7/ 2012

marilah sama2 kita meriahkan G.A kak liza ni sempena menyambut bulan Ramadhan al mubarak..

SILA KLIK SINI UTK JOIN G.A KAK LIZAHANUM

pssttt...terasa cam tengah gilerrr nak join G.A lak skang nih...hahahhaha..aduuiii

7 comments:

Cheq Sue said...

meh la kite pun nak gelakkan awak... he he he.. tadi dah nampak GA Kak Sha, tapi kita xde kesempatan nak join, kang asyik tertinggal aje...

tengah layan oppa ni, lawan dengan lagu bloq awak.

psssttt ... ni baru keluar n3 memalam eh... -_-

btw, guk luck!

myda_ahmad said...

dh join ...mmg saya pun tgh giller nk join GA nie...seronok jugak..hihihi...

quinnie said...

sue..hahahhaha..itu le pasai..dulu i memang tak suka nak join...tapi yg simple2 je la...yg berat2 memang tak follow ler...kekekek

myda...hahahha...geng la kita...kalau ada GA yg best kasi tau ek..hehehhe

Sue PeLik said...

salam

jenguk dan follow awk dtg dr segmen yang sama :)
jemput ke blog saya
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Jaja Sutera said...

Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Pink Lavender said...

arini masak apa utk buka???=)

makneng follow sini
jom follow makneng

quinnie said...

salam kenal sue pelik :)

salam kenal jaja sutera :)

salam kenal pink lavender...menu ayam goreng je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...